ISRAEL: O explozie a avut loc intr-un autobuz din Tel-Aviv

Un obiect suspect a explodat, duminica, fara a provoca victime, intr-un autobuz israelian in apropiere de Tel-Aviv, a anuntat intr-un comunicat o purtatoare de cuvant a politiei, Luba Samri, citata de AFP, informeaza Mediafax.

Un genist chemat la fata locului la Bat Yam examina obiectul cand acesta a explodat, dar barbatul este nevatamat, a precizat ea. Potrivit politiei, nu este clar deocamdata daca explozia a fost opera militantilor palestinieni sau daca a fost de origine criminala.

Clanuri mafiote sunt implicate in lupte de putere de mai multi ani la Tel-Aviv si la periferia acestuia, in special la Bat Yam.

“Mai intai trebuie sa examinam dispozitivul (explozibil)”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, pentru AFP. El a precizat ca soferul a vazut o geanta abandonata in autobuz, a oprit vehiculul si le-a ordonat pasagerilor sa coboare.

Ultima explozie intr-un autobuz israelian dateaza din noiembrie, la Tel-Aviv, in cadrul unui atentat soldat cu 17 raniti, legat de interventia militara israeliana in Fasia Gaza.

Sursa foto: agenda.ro