ISRAEL: Presedintele Rivlin a fost AMENINTAT CU MOARTEA dupa ce a denuntat ”TERORISMUL EVREIESC”

Politia israeliana a deschis o ancheta privind amenintarile publicate pe retelele de socializare impotriva presedintelui REUVEN REVLIN, care a condamnat “TERORISMUL EVREIESC” dupa un incendiu soldat cu moartea unui BEBELUS PALESTINIAN, a anuntat luni purtatorul de cuvant al institutiei, relateaza Agerpres.

Chiar in ziua atacului anti-palestinian de vineri, Rivlin a publicat pe pagina sa de Facebook un text, in araba si in ebraica, intitulat “MAI MULT DECAT RUSINE, SIMT DURERE”.

CITESTE SI: GUVERNUL ISRAELIAN promite ”TOLERANTA ZERO” fata de EXTREMISTII EVREI

“Durerea uciderii unui mic bebelus, durerea de a-mi vedea poporul alegand CALEA TERORISMULUI si de a-si PIERDE UMANITATEA”, scria presedintele israelian, in conditiile in care parintii si fratele bebelusului care a murit se zbat inca intre viata si moarte.

Atacul, comis de colonisti evrei potrivit palestinienilor, a provocat consternare in Israel si a declansat o dezbatere printre israelieni si palestinieni privind “IMPUNITATEA” de care s-ar bucura extremistii evrei din partea autoritatilor israeliene. Niciun suspect NU A FOST ARESTAT pana in prezent.

“Din nefericire, se pare ca pana acum am tratat fenomenul TERORISMULUI EVREIESC CU LEJERITATE”, a adaugat presedintele, facand apel la luarea unor masuri concrete impotriva autorilor unor astfel de acte.

In cele peste 2.000 de comentarii care au urmat, unii saluta aceasta luare de pozitie, in timp ce altii denunta “UN TRADATOR”.

CITESTE SI: ISRAEL: O minora, injunghiata la GAY PRIDE IERUSALIM, a MURIT 

“Ticalos tradator. Sfarsitul sau va fi mai rau decat cel al lui Ariel Sharon”, premierul israelian care a murit dupa ce a petrecut opt ani in coma, ameninta unul dintre cei care au postat comentarii. “In Rusia, te-ar fi gasit taiat in bucatele intr-o cutie de pantofi”, a scris un alt internaut.

Politia a anuntat ca a deschis o ancheta dupa ce a primit unele informatii din partea serviciului de securitate al presedintiei.

In 1995, prim-ministrul YITZHAK RABIN a fost asasinat in timpul unui miting pentru pace la Tel Aviv de catre un activist al extremei drepte, dupa o campanie virulenta a dreptei impotriva acordurilor de la Oslo semnate cu palestinienii in 1993.

Sursa foto: dailymail