Israelul, ATACAT cu un tir de racheta dinspre Liban

Un palestinian a fost UCIS, vineri dimineata, la domiciliul sau din Gaza, in urma unui raid aerian efectuat in cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene in Fasia Gaza, au anuntat surse medicale. Un nou tir de RACHETA s-a abatut vineri asupra nordului Israelului, dinspre Liban.

O RACHETA lansata din sudul Libanului a aterizat, vineri dimineata, in nordul Israelului, fara sa provoace victime sau pagube materiale, a declarat o purtatoare de cuvant a armatei, citata de AFP.

Citeste si: LINIE TELEFONICA GRATUITA PENTRU RUDELE CETATENILOR ROMANI DIN GAZA

Proiectilul a cazut pe un camp, a adaugat purtatoarea de cuvant. Postul public de radio a precizat ca doua RACHETE de tip Katiusa au lovit un sector situat la nord de orasul Kyriat Shmona.

O RACHETA a aterizat pe un drum pe care nu circula nicio masina in momentul atacului, a adaugat postul de radio.

Artileria israeliana a replicat lansand un atac asupra sudului Libanului, a anuntat Peter Lerner, purtatorul de cuvant al armatei intr-o intalnire cu presa.

Potrivit oficialilor militari citati de postul de radio, tirurile Libanului nu par sa fie lansate de militia siita a Hezbollah, care controleaza sudul tarii si care “nu are niciun interes sa se lanseze intr-o confruntare cu Israelul”.

Citeste si: FASIA GAZA: CEL PUTIN 7 PERSOANE UCISE IN MAI MULTE RAIDURI ISRAELIENE

“Este vorba fara indoiala de o organizatie palestiniana mica ce vrea sa isi exprime solidaritatea cu Hamasul atacat de armata israeliana in Fasia Gaza”, a adaugat postul de radio.

Sursa foto: bzi.ro