ISU BISTRITA: Numarul victimelor din accidentul feroviar de la Bistrita a crescut. 16 persoane sunt ranite!

Inca doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce o drezina a produs un accident in judetul Bistrita Nasaud, la granita cu judetul Mures.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita, plt. Marius Rus a declarat pentru Mondo News ca numarul victimelor a crescut, fiind vorba despre 16 victime.

Ultimele doua persoane au leziuni usoare, care nu le pun in pericol viata. Dintre celelalte 14 persoane anuntate initial, una a fost evaluata de medici ca avand cod rosu, ca termen medical, avand leziuni grave. Aceasta persoana va fi transportata la Spitalul din Targu-Mures. In ceea ce priveste celelalte victime, 8 vor fi transportate la Bistrita, restul la Regin si Targu-Mures.

Deocamdata traficul pe calea ferata in zona este oprit in continuare, deoarece drezina se afla in continuare pe sine, pana la finalizarea cercetarilor.

Circulatia feroviara pe relatia Deda – Dej a fost inchisa din cauza accidentului feroviar, care s-a produs in jurul orei 08.45, intre statiile Monor si Rapa, informeaza si CFR, care precizeaza ca o drezina pantograf s-a ciocnit cu un tren de marfa, oprit la intrare intr-un tunel.

Foto: Bistriteanul