ISU Bucuresti: 191 de COPACI CAZUTI; 132 de MASINI AVARIATE

Zeci de copaci si stalpi de electricitate au cazut pe carosabil si pe autoturisme, in noaptea de sambata spre duminica, din cauza conditiilor meteo, a informat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Potrivit acestuia, de sambata seara au fost semnalati 191 de pomi cazuti pe autoturisme si carosabil, 132 de masini fiind avariate. Numai duminica dimineata, intre orele 5,30 si 9,00, s-au inregistrat 141 de copaci rupti.

Pe parcursul noptii, echipajele de interventie au mentinut un contact permanent cu autoritatile locale din Capitala pentru a se interveni rapid, deplasarea autospecialelor ISU realizandu-se in cel mai scurt timp posibil.

“Nu au fost situatii de urgenta complexe in urma carora sa rezulte si persoane ranite. S-a actionat preponderent cu echipajele de descarcerare pentru indepartarea copacilor care blocau partial sau total traficul rutier”, a precizat Vasile.

Echipele ISU Bucuresti intervin, in prezent, in peste 140 de locuri, precum Soseaua Iancului, Drumul Taberei, strazile Malcoci si Dezrobirii, soseaua Oltenitei, bulevardul Constantin Brancoveanu.

CITESTE SI: CODUL PORTOCALIU DE NINSOARE SI VISCOL A FOST RESTRANS LA 8 JUDETE. CODUL GALBEN PRELUNGIT PANA LUNI SEARA. UPDATE

Sursa foto: bucurestifm