ISU București-Ilfov: 90 de copaci au fost rupți de vânt și 49 de mașini au fost avariate

49 de mașini au fost avariate din cauza căderilor de copaci, iar un tramvai a fost prins între doi copaci căzuți, pe strada Dimitrie Pompeiu, în urma vântului, anunță ISU București-Ilfov. De asemenea, accesul la gura de metrou Stefan cel Mare a fost blocat temporar, din cauza căderii unui copac de mari dimensiuni.

În intervalul orar 21:00 – 07:00 au fost gestionate 115 solicitări, ca urmare a fenomenelor meteorologice, astfel: 98 București, din care 79 copaci căzuți pe carosabil, și 17 Ilfov, din care 11 copaci căzuți pe carosabil. ”Din datele preliminare rezultă că au fost avariate 49 de auto, din cauza căderii copacilor și stâlpilor de electricitate”, informează ISU București Ilfov, care a mai semnalat că un pasager a rămas încarcerat, după ce autoturismul în care era a intrat în stâlp în localitatea Domnești.

”A fost transportat la Spitalul Universitar, împreuna cu șoferul aceluiași vehicul”, arată un comunicat al ISU. Reamintim că până la ora 03:00 azi dimineață Capitala și alte opt județe din țară au fost sub avertizare de cod portocaliu de polei.
 
Sursa foto: facebook / ISU București-Ilfov