Italia. Ce făceau, de fapt, doi români care se dădeau drept polițiști sub acoperire

Doi români au fost arestați în orașul Alessandria din nordul Italiei după ce s-au dat drept polițiști români care lucrau sub acoperire în peninsulă. Cei doi au avut tupeul să prezinte legitimațiile și insignele false unor carabinieri cărora le-au trezit suspiciuni.

În urmă cu câteva zile, românii s-au plimbat suspect de mult cu mașina în zona pieței centrale a orașului. Numerele de înmatriculare străine le-au atras imediat atenția carabinierilor care supravegheau zona. Când s-au apropiat, românii au devenit vizibil tensionați, potrivit radiogold.it.

Citește și: ITALIA. UN ROMÂN ȘI IUBITUL LUI AU AJUNS DUPĂ GRATII! PE CINE AU ȘANTAJAT CU FILMĂRI COMPROMIȚĂTOARE

Agitați, cei doi le-au spus carabinierilor că sunt „colegii lor din România”, că lucrau sub acoperire la un caz de trafic de droguri și că sunt în mare grabă. În acest timp, și-au scos din buzunare niște legitimații pe care le-au băgat urgent la loc. În final, documentele s-au dovedit a fi false.

Cei doi bărbați au fost duși la secție. Făcându-se verificări atente, s-a descoperit că cei doi români erau suspectați de mai multe fapte, între care înșelăciuni, în regiunea Torino.

Sursa foto: digi24.it