Italia. Cum arată sicilianul care şi-a împuşcat mortal cumnatul român la masa de Crăciun

Carabinierii au publicat o fotografie a italianului care l-a împuşcat mortal pe soţul surorii iubitei lui la masa din a doua zi de Crăciun. Românul de 44 de ani a fost împuşcat mortal în seara celei de-a doua zile de Crăciun când îşi vizita cumnatul din Sicilia, Vincenzo Vindigni, în localitatea Scoglitti din regiunea Ragusa (Sicilia), scrie Ragusah24.it.

Presa locală scrie că Vindigni nu era de acord cu faptul că sora iubitei lui se căsătorise cu românul. Se pare că avuseseră înainte un conflict, în care fuseseră implicate şi alte rude ale celor doi.

Când cumnatul român a venit în vizită în a doua zi de Crăciun, pentru a lua masa cu rudele sale prin alianţă, sicilianul era pregătit cu o armă şi a tras în el la scurt timp după ce au început să se certe. Un glonţ rătăcit a atins un alt musafir – un italian de 57 de ani, care a suferit răni uşoare. Românul a murit în ambulanţă.

Vindigni şi-a recunoscut fapta în faţa carabinierilor şi le-a indicat unde a aruncat pistolul cu care a tras. El a fost pus sub acuzare. Deţinea arma – un pistol semiautomat – în mod ilegal, scrie Ragusah24.it. Carabinierii au publicat ulterior şi fotografia lui Vindgni (foto sus).

Sursa traducere: stirileprotv.ro