Italia. Fata de 14 ani a unor români a fost răpită: „Dacă o mai cauți, te omor!”

O fată de 14 ani a unei familii de români a dispărut din orășelul Pioltello, o localitate de lângă Milano. Fata a plecat la școală pe 14 ianuarie și din acea dimineață nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Familia a primit un telefon foarte straniu, chiar în ziua dispariției fetei. „Nu vă faceți griji pentru fiica voastră. E a mea acum și nu se va mai întoarce acasă”, a fost mesajul primit de părinții fetei, a dezvăluit rotalianul.com.

Citește și: FRANȚA. ROMÂN DE 14 ANI, URMĂRIRE CA ÎN FILME CU POLIȚIȘTII DIN NANTES. UN AGENT A FOST RĂNIT

Unchiul răpitorului: „Dacă o mai cauți, te omor!”

Părinții au alertat imediat autoritățile despre dispariția Elenei, iar apoi au mers și la emisiunea „Chi la visto” (Cine l-a văzut), o producție a celor de la Rai 3 care se ocupă de acest tip de cazuri. Ei au reușit să afle că tânăra a fost răpită de un tânăr, iar apoi au izbutit să intre în contact cu acesta. „N-o mai căutați, ea este a noastră acum, nu o veți mai vedea”, le-a spus unchiul băiatului părinților îndurerați. Marius, unchiul răpitorului, a fost găsit rapid, dar nu s-au putut afla date suplimentare de la el. „Dacă o mai cauți, te omor”, i-a strigat acesta, printre dinți, tatălui fetei.

Sursa foto: captura video