Italia. Iubirea pentru o stripteuză româncă l-a costat pe un italian zeci de mii de euro. Cum l-a păcălit fata

O dansatoare româncă de striptease a reușit să obțină 36.000 de euro de la un italian, după ce l-a păcălit că tatăl ei este grav bolnav. Presa din Italia scrie despre cazul unei românce, care a reușit să obțină nu mai puțin de 36.000 de euro de la un italian din localitatea Cordenons, provincia Pordenone.

Tânăra de 33 de ani, dansatoare de striptease, a obţinut banii de la un bărbat de 40 de ani, minţindu-l că are nevoie de bani pentru tatăl ei care este foarte bolnav în România. Potrivit trevisotoday.it, citat de știridiaspora.ro, un judecător a condamnat o româncă la 9 luni de închisoare pentru fraudă.

Cum l-a păcălit românca pe italian

Potrivit jurnaliștilor italieni, românca, pe numele ei Adelina Mirabela Nicola, l-a întâlnit pe italian într-un club de noapte din localitatea Fossalta di Portogruaro. Sedus de mișcările ei lascive, cei doi au început o relaţie de amor. Se pare că Adelina avea alte planuri, dorind sa obţină de la bărbat cât mai mulţi bani.

Citește și: ITALIA. UN ROMÂN A ÎNJUNGHIAT ȘI VIOLAT O FEMEIE ÎNTR-O CLĂDIRE ABANDONATĂ

Italianul a declarat în instanţă că românca i-a cerut în mod repetat s-o împrumute cu sume de bani pentru a-şi ajuta tatăl grav bolnav. Românca i-a spus acestuia că părintele său are nevoie de aceşti bani pentru a putea susţine cheltuielile cu locuinţa, dar şi pentru a-și asigura medicaţia necesară.

Tânăra a obținut, în total, 36.000 de euro. Banii au fost “încasați” atât numerar, cât și prin transferuri bancare. În momentul în care şi-a dat seama că a fost păcălit, italianul a dat-o în judecată pe Adelina pentru fraudă. Un judecător din Pordenone a condamnat-o pe tânără la 9 luni de închisoare.

Sursa foto: corierre