Italia: Motivul rușinos pentru care un român a primit o amendă uriașă

Un român s-a ales cu o amendă usturătoare, după un gest rușinos. Omul are de plătit 3.333 de euro după ce a fost surprins urinând în piaţa Vittorio Veneto din oraşul italian Biella, în Piemont.

Românul le-a spus oamenilor legii că niciun local din zonă nu l-a lăsat să intre să folosească WC-ul și nu s-a mai putut ține. Polițiștii nu s-au lăsat înduplecați și l-au amendat, mai ales că, spun ei, în zonă exista toaletă publică. Mai mult, bărbatul s-ar fi aflat și sub influența alcoolului. Potrivit La Provincia di Biella, românul are 52 de ani şi locuieşte în localitatea Cossato.

Anul trecut, în februarie, un alt român a fost amendat cu 5.000 de euro în diaspora. Românul de 30 de ani, rezident la Brusegana, a primit o amendă de 5.000 de euro după ce a fost surprins de Poliţia Feroviară în timp ce urina, pe peronul doi al Gării din Padova, în văzul tuturor navetiştilor care aşteptau trenul de Veneţia. Potrivit jurnaliştilor italieni, românul a încercat să explice că, pentru a folosi toaleta gării, ar fi trebuit să plătească un euro, dar cum nu avea mărunt şi nici nu se mai putea ţine a decis să rezolve problema în public.

Sursa traducere: click.ro