Italia. O mașină cu cinci români a căzut într-un râu. Unul dintre aceștia este de negăsit

Cinci români au ajuns cu mașina în râul Mincio lângă Pozzolo din Mantua, Italia. Unul dintre românii care se aflau în mașină este de negăsit, iar autoritățile s-au mobilizat pentru a reuși să-i găsească trupul.

Potrivit ansa.it, vremea rea din Italia face ravagii. Patru români au fost salvați, însă un conațional, în vârstă de 24 de ani, este dat dispărut. Scafandrii și un elicopter pentru cercetare îl caută cu disperare.

Cei cinci sunt rezidenți în Valeggio sul Mincio, în zona Verona. Au fost la râu pentru a pescui. Conform iltempo.it, cei cinci români s-au adăpostit în mașină din cauza unei furtuni. Se pare că nu era trasă frâna de mână și mașina a ajuns în râu. Românii au început să strige după ajutor, iar strigătele lor au fost auzite de alți pescari care au sărit în ajutorul lor și au chemat imendiat echipajele de intervenție.

Citește și: GERMANIA. O ROMÂNCĂ, MAMĂ A DOI COPII, A DISPĂRUT DE TREI SĂPTĂMÂNI! FOTO ÎN ARTICOL

Un val de vreme proastă a lovit toată Italia, cu zăpadă pe Alpi și Pre-Alpi, ninsori și grindină împrăștiate chiar și în Toscana și Marche, precipitații de la nord la sud, vânturi puternice și valuri de furtună.

Sursa foto: ANSA