ITALIA: O PRIMARITA a declarat RAZBOI ROMANILOR: Niste ANIMALE! Sa plece ACASA

Romanii aflati intr-o localitate din nordul Italiei au reusit sa o scoata din minti pe o primarita. Aceasta a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, dupa un incident petrecut in urma cu cateva zile, in care spune ca romanii ”se comporta ca niste animale”.

In acelasi mesaj, primarita mai spune ca romanii nu sunt doriti in localitatea pe care o administreaza si ca ar fi bine sa ”plece la casele lor”, relateaza ilfriuli.it, citat de Stirileprotv.ro.

Incidentul care a starnit atata furie s-a petrecut duminica, 8 octombrie. Atunci, sase cetateni, identificati ulterior de politisti ca fiind romani, rezidenti la Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, s-au luat la bataie intr-un loc de picnic din apropierea unei parcari, dupa ce au mancat si au baut, lasand in urma lor ambalaje, resturi de mancare si sticle.

Bataia a fost destul de serioasa, pentru ca doua din persoanele implicate au fost duse la spital, una din ele – un barbat – fiind in stare grava. In timpul incaierarii a fost spart si un geam. Locatarii din zona, care au auzit tipetele si strigatele, au solicitat interventia politiei. Scandalagiii au fost surprinsi la fata locului.Imediat dupa incident, primarul localitatii, Anna Maria Cisint, a luat ”atitudine”, postand un mesaj foarte dur la adresa romanilor pe pagina ei de Facebook: ”Dezgustator, asta e ceea ce au lasat unele persoane, deja identificate ca fiind cetateni de origine romana“, a scris Anna Maria Cisinit, alaturi de o fotografie cu locul incidentului. ”Cand identificarea lor va fi facuta oficial, voi activa orice instrument consimtit de lege, chiar si denuntul. In cazul in care va fi un proces penal, administratia noastra se va constitui parte civila si va cere daune.

Vom cere apoi inclusiv firmei unde lucreaza cei sase sa isi asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere sa fie luate si alte masuri: pentru noi sunt niste persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru munca, dar se comporta ca niste animale. Speram ca si pentru firma care i-a angajat sa devina la fel. Nu pot murdari orasul care i-a primit ca pe niste oaspeti. Sa plece la casa lor!”, si-a incheiat mesajul primarita.

Sursa foto: