Italia. O româncă a înjunghiat cu sânge rece o italiancă de 8 martie! Care este motivul

O româncă de 20 de ani din Italia a fost arestată, după ce a înjunghiat de mai multe ori o italiancă, rivala în dragoste a mamei sale. Potrivit portalului foggiatoday.it, românca de 20 de ani a atacat-o pe italiancă cu un cuțit de bucătărie. Patrizia Martella a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen, rănile suferite fiind extrem de grave.

Potrivit presei, Patrizia este rivala în dragoste a mamei româncei. Oribila scenă s-a petrecut în dimineața zilei de 8 martie, în orașul Ischitella, provincia Foggia. Românca și-a așteptat victima la intrarea în blocul în care aceasta locuia. Martorii spun că cele două s-au certat, iar românca a scos cuțitul din geantă. Mama româncei este iubita fostului soț al italiencei, relatează publicația citată.

Citește și: UN BĂRBAT A MURIT ÎN CHINURI GROAZNICE DUPĂ CE A FURAT BIJUTERIILE FOSTEI IUBITE! CE I-A FĂCUT MAFIA SICILIANĂ

Agresoarea a fost arestată câteva ore mai târziu, fiind acuzată pentru tentativă de omor, iar tânăra italiancă a fost dusă la spital în stare foarte gravă, unde a fost operată.

Când a fost dusă la secție, românca încă purta hainele pline de sânge. Românca a încercat să scape de cuțit, însă polițiștii l-au găsit la mică distanță de imobilul unde a avut loc incidentul.

Sursa traducere: știridiaspora.ro