Italia. O româncă a pierdut sarcina după o vizită la dentist. S-a demarat o anchetă

Tragedie într-o familie de români stabiliți în Italia, rezidenți la Rovigo (regiunea Veneto). Femeia sustine că a pierdut sarcina după ce a mers la dentist pentru a-și trata un dinte infectat.

O româncă însărcinată în luna a 7-a a pierdut copilul, după o vizită la dentist. Procurorii din Verona au demarat o investigație pentru a stabili dacă într-adevăr românca a pierdut sarcina în urma vizitei la dentist, transmite agenția ANSA.

Femeia a ajuns la camera de gardă a spitalului din Legnano având dureri puternice de dinți. Medicii au exclus posibilitatea unei extracţii din cauza faptului că femeia era însărcinată şi au luat decizia de a-i curăţa infecţia.

Citește și: ITALIA. O MAI ȚII MINTE PE ROMÂNCA – „UCIGAȘA CU UMBRELA”? A FOST ELIBERATĂ CU PATRU ANI MAI DEVREME

Românca a declarat că medicii anesteziat-o înainte de tratament, însă, la scurt timp, a început să manifeste dureri de burtă şi contracții. Femeia a fost transportată de urgenţă la Obstetrică, unde i-a fost indusă nașterea. Din păcate, nou-născutul a murit. Deși nimic din ce ar face nu le va aduce copilul înapoi, familia de români vrea ca adevărul să iasă la lumină iar vinovaţii să plătească.

Sursa foto: