Italia. O româncă arestată, complice pentru un traficant de droguri marocan

Un traficant de droguri marocan a fost arestat pentru posesie de droguri. Avea alături o complice, o româncă de 29 de ani. Aceștia voiau să vândă drogurile, însă planul lor a fost dejucat de oamenii legii.

O operațiune antidrog care la începutul săptămâni a vizat un traficant de droguri marocan bine cunoscut și o tânără româncă, rezidentă în Florența, s-a terminat cu o captură de 3 kg de hașiși, și 109 grame cocaină. Cei doi au fost arestanți în Sao Paulo. Traficantul a fost arestat când se ducea la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar pentru deținere de droguri.

Polițiștii urmăreau posibile activități de trafic de droguri din partea marocanului. Acesta a mai fost arestat în urmă cu doar câteva zile pentru că a fost prins cu 5 grame de cocaină la el. Bărbatul de 36 de ani  a fost văzut plecând din apartament. După o perioadă s-a întâlnit cu o femeie, o româncă de 29 de ani. Polițiștii care îl urmăreau au văzut că cei doi au făcut un schimb prin fereastra mașinii.

Citește și: ITALIA. O ROMÂNCĂ DE 19 ANI A FOST ÎNJUNGHIATĂ ȘI ABANDONATĂ ÎN FAȚA UNUI SPITAL DIN NAPOLI

Femeia a fost oprită la scurt timp având asupra sa două pliculețe de 109 grame de droguri în lenjeria intimă. Femeia a fost reținută pentru posesie de droguri și arestată la domiciliu pentru că are un copil de 7 ani. A fost efectuată o percheziție în casa unde marocanul trăia. În realitate era o cameră din casa unei femei de 80 de ani care nu avea cunoștință de activitățile bărbatului.

În cameră au fost găsite peste 3 kilograme de hașiși. Marocanul nu a fost găsit acasă, însă seara, acesta s-a prezentat la secția de poliție. Oamenii legii l-au arestat și transferat la închisoare.

Sursa traducere: știridiaspora.ro