Italia. O româncă însărcinată a fost măcelărită și lăsată să moară într-un șanț

O tânără româncă din Italia a fost găsită fără suflare într-un șanț de pe marginea unui drum din Palermo. Din câte se pare aceasta era însărcinată.

Este vorba de Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o româncă care a fost adoptată de o familie de italieni. În vârstă de 30 de ani, aceasta cunoscuse un bărbat de 51 de ani la locul de muncă, cu care începuse o relație. Ulterior, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza a rămas însărcinată și, chiar dacă iubitul ei era căsătorit, spera că acesta va divorța.

Tânăra româncă s-a văzut vineri, 22 noiembrie, cu amantul ei, în orașul Balestrate. Au intrat într-o mașină parcată într-un șantier unde lucra italianul, au întreținut relații intime, pentru ca, apoi, aceasta să-i spună că este însărcinată și că îi va povesti totul soției iubitului. Ulterior, i-a cerut amantului, Antonino Borgia, suma de 3000 de euro, pentru consultații medicale.

Cei doi au început să se certe, iar Antonio a înjunghiat-o în burtă. Femeia a reușit să scape din mașină, însă camerele de supraveghere l-au surprins pe italian urmărind-o și tărând-o înapoi. Dat fiind că sistemul de supraveghere avea și un microfon, româncă poate fi auzită în timp ce urla: „Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!”.

Cei doi au plecat cu mașina, însă pe drum ar fi început iar să se certe. În cele din urmă, italianul a omorât-o cu o bâtă și cu un cuțit, tăindu-i gâtul. Pe drumul dintre localitățile Balestrate și Partinico, Borgia a oprit mașina și a aruncat trupul neînsuflețit al româncei pe marginea șoselei, într-un șanț. Apoi, italianul ar fi mers să mănânce și să se tundă. Antonino Borgia a fost arestat și riscă ani grei de închisoare.

Sursa foto și traducere: evz.ro