Italia. O româncă, mamă a doi copii, a comis o crimă înfiorătoare! Cum au prins-o carabinierii

O crimă înfiorătoare, comisă de o româncă în vârstă de 39 de ani, șochează Italia. Mamă a doi copii, femeia l-a ucis cu sânge rece pe fostul soț, care era un avocat renumit în Peninsulă. Giuseppe Cardoselli, un cunoscut avocat din orașul din provincia Roma, a fost înjunghiat până la moarte în biroul său de către fosta sa parteneră, românca Mioara Bascoveanu, scrie stirilekanald.ro.

Potrivit anchetatorilor, Mioara s-ar fi prezentat în biroul soțului cu un cuțit cu o lamă de 20 cm și l-ar fi lovit pe bărbat de mai multe ori în gât și în diverse părți ale corpului, lăsându-l într-o baltă de sânge, scrie presa italiană. Ziariștii străini susțin că românca devenise obsedată de fostul soț și se temea că acesta îi poate lua copiii.

Citește și: ITALIA. GESTUL UNUI ROMÂN ȘOMER A IMPRESIONAT O ÎNTREAGĂ COMUNITATE

Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Românca a fugit pe stradă cu cuțitul în mâini și a fost imediat oprită de carabinieri. Furia oarbă a româncei ar proveni dintr-o dispută legată de custodia celor două fiice mici. Conform primelor reconstrucții, tensiunile ar fi crescut zi de zi, până la punctul de a genera o adevărată obsesie la femeie. Ea trăia cu teama să nu-și piardă cele două fiice.

Sursa foto: captura video