Italia. Român condamnat la 10 ani de închisoare după ce și-a ucis iubita! Motivul crimei este halucinant

Sentinţă definitivă în cazul unui român în vârstă de 44 de ani care şi-a ucis iubita pentru că nu şi-a terminat muncile din gospodărie. A pălmuit-o până a căzut la pământ şi s-a lovit la cap. Impactul i-a fost fatal femeii.

Scena teribilă s-a întâmplat în iulie 2017. Românul locuia cu iubita sa, o poloneză de 30 de ani, într-o fermă abandonată din Japigia, Bari, împreună cu alte persoane.

Se pare că înaintea crimei, cuplul s-a certat din cauza muncilor gospodăreşti şi românul ar fi ameninţat-o pe concubina sa, apoi a plecat să bea. Când s-a întors acasă şi a văzut că femeia nu a spălat vasele, a înnebunit de nervi şi luat-o la palme până a făcut-o să cadă. Tânăra s-a lovit puternic cu capul la pământ şi a rămas înţepenită.

Fără să îi pese de ceea ce făcuse, iubitul ei a lăsat-o să zacă pe podea. Câteva ore mai târziu, unul dintre oamenii cu care locuiau a găsit-o fără viaţă. Putea fi salvată dacă era transportată la spital la timp, potrivit autorităţilor italiene. Carabinierii l-au reţinut pe loc. După aproape doi ani de procese, sentinţa lui a fost stabilită la 10 ani de înschisoare cu executare.

Sursa foto: BBC