Italia. Român ucis în stil mafiot de un italian în a doua zi de Crăciun. Motivul este unul halucinant

Un tânăr român a fost ucis cu sânge rece în a doua zi de Crăciun. Motivul este unul halucinant: criminalul italian nu a putut suporta că victima nu-l dorea să fie într-o relație cu sora sa.

Crima a avut loc pe data de 26 decembrie, în Costa Fenicia o localitate în zona litorală din Vittoria, în provincia Ragusa. Victima este un român de doar 22 de ani, Iulian Anechiae, care a murit la spital, la scurt timp după ce a fost internat în stare foarte gravă.

Atacatorul este italianul de 27 de ani din Vittoria, Vicenzo Vindigni, care era revoltat de faptul că românul își convinsese familia să nu-i accepte relația cu sora lui mai tânără. Italianul a sosit furios acasă la român și l-a împușcat de două ori pe Iulian. Acesta a recunoscut că motivul crimei îl constituie încăpățânarea cu care se opunea relației cu sora victimei, scrie stiridiaspora.ro.

Criminalul s-a predat la secția de poliție, fiind convins de un prieten care l-a și însoțit în momentul în care le-a mărturisit oamenilor legii cumplita crimă.

Sursa foto: adevarul