Italia. Româncă, arestată după ce și-a atacat soțul italian cu un cuțit

O româncă în vârstă de 46 de ani a fost reținută de polițiștii italieni, după ce femeia și-a atacat soțul italian cu un cuțit de bucătărie. În seara zilei de 08 ianuarie, carabinierii au fost informați că, într-o locuință din localitatea Latina, are loc o dispută violentă între doi soți.

La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat foarte speriat. El le-a spus oamenilor legii că a fost agresat verbal și atacat de soția sa cu un cuțit. Italianul le-a mai spus agenților că femeia l-a așteptat să vină de la serviciu și a început să-l înjure de față cu fiul lor, apoi a pus mâna pe cuțit.

Citește și: ITALIA. UN HOȚ ROMÂN DE 33 DE ANI, FUGĂRIT DE POLIȚIȘTI, A MURIT ÎNTR-UN MOD STUPID

Bărbatul a povestit că românca era alcoolică și lua medicamente antidepresive. Chiar și în momentul faptei, ea era beată. Potrivit publicației ilmessaggero.it, la venirea polițiștilor, femeia era într-o stare de agitație. Aceasta s-a pus la pământ și a început să se lovească singură cu capul de podea, amenințându-i pe agenți că le va face plângere pentru violență. Românca a fost dusă la secție și plasată în arest la domiciliu.

Sursa foto: realitatea