Italia. Româncă împușcată împreună cu iubitul său italian în timpul unei execuții de tip mafiot

Un bărbat italian de 34 de ani, Andrea Gioacchini, a fost împușcat mortal în cap în plină stradă, joi dimineață, în jurul orei 8:50, iar concubina sa, o femeie româncă, a fost rănită și ea de un glonț în zona bazinului.

Din cele relatate de rotalianul.com, asasinatul a avut loc în cartierul Magliana din Roma, chiar în fața grădiniței „Mais e Girasole”, unde victima se pare că și-a lăsat copii. Când s-a urcat înapoi în mașina sa, unde se pare că îl aștepta concubina româncă, un bărbat pe un scuter și cu fața acoperită s-a apropiat de el și a tras mai multe focuri de armă spre capul lui Gioacchini, unul dintre gloanțe atingând-o și pe femeia româncă.

Citeste si: ITALIA. ROMÂNCĂ, ARESTATĂ DUPĂ CE ȘI-A ATACAT SOȚUL ITALIAN CU UN CUȚIT

Asasinul a fugit apoi la bordul scuterului, lăsându-i pe cei doi în condiții foarte grave. Internați în spital, Andrea Gioacchini, a cărui stare de sănătate a fost critică de la bun început, a decedat după câteva ore, în timp ce femeia româncă se află încă sub atenția medicilor.

Autoritățile din Roma sunt acum pe urmele asasinului, fiind organizate căutări chiar și cu elicopterele, mai scrie rotalianul.com.

Sursa foto: rotalianul