Italia. Un hoț român a dat lovitura vieții, apoi a făcut o prostie imensă și a fost prins

Un hoț român împreună cu doi complici sârbi a dat lovitura vieții anul trecut după ce a reușit să dea o spargere la Milano. Cei trei s-au ales cu bijuterii în valoare de 600 de mii de euro. Din păcate prostia de care au dat dovadă ulterior i-a costat scump și acum vor înfunda pușcăria.

Românul Marian Cătălin Busuioc, în vârstă de 20 de ani, împreună cu cei doi sârbi au dat spargerea în data de 11 ianuarie 2020. Aceștia au furat din casa unei bătrâne de 80 de ani, din cartierul San Babila din Milano, bijuterii și ceasuri în valoare de 600.000 de euro. Cei trei au fost prinși după ce au început să se laude pe Facebook cu viața de lux pe care o duceau: limuzine, petreceri, șampanie scumpă, etc.

Luni 4 ianuarie, hoțul român a fost condamnat la șase ani de închisoare, scrie Milano Today. Interesant este faptul că anchetatorii nu au reușit să descopere nici acum restul prăzii pe care cei trei nu au apucat să o valorifice până în momentul arestării. Românul și complicii lui sunt suspectați și de comiterea altor spargeri în case de lux din centrul orașului Milano.

Sursa foto: facebook