ITALIA: Un MOLDOVEAN a ORIPILAT un intreg ORASEL timp de trei luni de zile

Politistii din orasul italian Ivrea au arestat un tanar din Moldova care a ingrozit comunitatea locala. Barbatul, arestat vineri dupa 3 luni de eforturi ale politiei municipale din Ivrea, este acuzat ca zi de zi, vreme de 3 luni, s-a masturbat in fata vitrinei unui magazin din centrul orasului, sub privirile vanzatoarelor. Insa, de fiecare data cand acestea chemau politia, omul reusea sa fuga.

In plus, pentru a-i deruta pe agenti, moldoveanul venea de fiecare data la alta ora, scrie ziarul La Sentinella. Aparea din senin in fata vitrinei, isi baga mana in pantaloni si se masturba privind la tinerele vanzatoare din magazin. Cand le vedea ca suna la politie, isi tragea pantalonii pe el si se fugea, pierzandu-se pe stradutele din centrul orasului.

“Ne era teama”, povesteste una dintre tinere. “Deja de 3 luni, in fiecare zi aparea in fata vitrinei, cu mana in pantaloni. Noi dadeam alarma, el fugea”. Dupa ce l-au retinut, agentii au stabilit ca e vorba de un barbat din Republica Moldova, cu drept de sedere in Italia, care locuia in Albiano. El va primi, cel mai probabil, o amenda, intre 5.000 si 30.000 de euro, dat fiind ca fapta sa nu e considerata una penala in Italia.

Sursa traducere: stirileprotv.ro