Italia. Un român a înjunghiat și violat o femeie într-o clădire abandonată

Un român în vârstă de 47 de ani, cu antecedente penale, a lovit o femeie cu un tub metalic, apoi a rănit-o cu un cuţit şi, în final, a violat-o în interiorul unei clădiri abandonate din apropierea staţiei de metrou San Pietro, din Roma, scrie Il Giornale. Autorul a fost prins de carabinieri şi arestat sub acuzaţia de violenţă sexuală şi provocare de leziuni.

Actul criminal a avut loc în noaptea de 10 mai, în apropiere de staţia de metrou San Pietro, de la Vatican. Potrivit reconstituirii carabinierilor, agresorul a abordat-o pe femeie, o poloneză de 50 de ani, în curtea interioară a unei clădiri abandonate în Via delle Fornaci, loc unde frecvent se refugiază cerşetorii pentru a-şi petrece noaptea, şi a hărţuit-o în mod repetat.

Citește și: ITALIA. UN ROMÂN A UCIS CU SÂNGE RECE O FOSTĂ ATLETĂ! EL A FOST ARESTAT

Femeia, două săptămâni de spitalizare, în urma agresiunii

Bărbatul, pentru a consuma un raport sexual cu femeia, nu a ezitat să o lovească cu un tub metalic şi cu un cuţit. Victima, după violenţele suferite, a reuşit să fugă şi a mers rapid la spitalul Santo Spirito. Aici, medicii au tratat-o imediat pentru rănile considerate vindecabile în 15 zile.

Imediat după aceea, poloneza a fost însoţită la secţia de carabinieri San Pietro, unde a depus plângere. Femeia, în ciuda şocului, a reuşit să furnizeze o descriere precisă a agresorului său. Militarii, cu informaţiile obţinute, au mers imediat pe urmele bărbatului, care a fost identificat în scurt timp în zona gării San Pietro.

Astfel, românul a fost reţinut şi condus la secţie pentru interogatoriu. În cazul percheziţiei personale, bărbatul a fost găsit cu două arme asupra sa, cu care a rănit-o pe femeie. Bărbatul de 47 de ani, deja cunoscut de forţele de ordine, a fost închis în penitenciarul Regina Coeli, la dispoziţia autorităţii judiciare.

Sursa foto: adevarul