Italia: Un roman a ucis un militar intr-un accident rutier produs langa Monterotondo

accident-roman-italia-roma

Un roman aflat sub influenta bauturilor alcoolice a produs, joi, un grav accident rutier in zona Salaria din regiunea Monterotondo, Italia, in urma caruia un militar in varsta de 48 de ani, aflat in concediu, si-a pierdut viata, scrie Roma Today.

Accidentul s-a produs joi, in zona Monterotondo, situata in apropiere de Roma. Romanul L. M., in varsta de 45 de ani, l-a accidentat mortal pe militarul italian Gianluca Giacci, care conducea o motocicleta. Potrivit sursei citate, traficul a fost inchis in ambele directii pe o portiune de 200 de metri. 

Politistii italieni au efectuat o reconstituire, potrivit careia incidentul a fost provocat din vina romanului, care a pierdut controlul masinii. Masina romanului a acrosat motocicleta pe care se afla militarul italian si doua autoturisme. In urma testelor s-a demonstrat ca barbatul avea o alcoolemie foarte mare. In momentul impactului, kilometrajul s-a blocat la 180 km/h.

Romanul a fost arestat sub acuzatia de ucidere din culpa. Initial, romanul ar fi avut o atitudine recalcitranta fata de politisti, insa pana la urma nu a opus rezistenta in momentul in care a fost arestat. Sotia militarului ucis a fost instiintata de politisti despre tragedie. 

Foto: romatoday.it