Italia. Un român și-a înjunghiat soţia din gelozie după ce a forţat-o să se prostitueze

O româncă a trăit calvarul vieţii ei după ce tocmai bărbatul alături de care a trăit mai bine de 10 ani a forţat-o să se prostitueze, apoi a atacat-o brutal din gelozie. Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Teribila faptă s-a petrecut în Latina, acolo unde bărbatul locuia şi lucra. Acesta şi-a chemat şi soţia din ţară, sub pretextul că avea să îi găsească de muncă. În momentul în care femeia a ajuns în Italia, acesta i-a spus că va trebui să îşi plătească singură şederea şi a forţat-o să se prostitueze.

Lucrurile au luat altă întorsătură, iar bărbatul a devenit brusc gelos când a văzut-o pe consoarta sa discutând cu proprietarul locuinţei în care stăteau.

“Îţi tai buzele şi nasul să nu se mai uite nimeni la tine”. Asta i-ar fi spus femeii cu care avea o căsnicie de 10 ani, potrivit latinaquotidiano.it, citat de știridiaspora.ro. Câteva zile mai târziu, încă, acesta a trecut la fapte şi a bătut-o crunt pe soţia sa, a tuns-o ca să o urâţească, apoi a înjunghiat-o şi a lăsat-o singură în apartament.

Cu ultimele forţe, femeia a reuşit să cheme ajutor şi să ajungă la spital. Aceasta le-a povestit autorităţilor ce i s-a întâmplat. Se pare că bărbatul a mai tăiat-o în trecut pe coapsă.  Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei şi astăzi va fi audiat de judecătorul Curţii din Latina.

Sursa foto: realitatea