Italia. Un român și iubitul lui au ajuns după gratii! Pe cine au șantajat cu filmări compromițătoare

Un român și iubitul său, un transexual peruvian, au fost condamnați la închisoare pentru că au șantajat mai mulți șoferi de tir din Italia cu filmări deochiate.

Un român și iubitul lui, un transexual peruvian, care au fost arestați și condamnați în Italia, fiind acuzați de șantaj și extorcare. Cei doi filmau șoferii de TIR în parcări din Italia, care apelau la serviciile iubitului romanului, un transexual peruvian,  și apoi le cereau diferite sume de bani pentru a nu trimite filmările familiilor lor, scrie gazetaromaneasca.com.

Citește și: BELGIA. CAZUL MISTERIOS AL FRAȚILOR ROMÂNI GĂSIȚI ÎMPUȘCAȚI ÎN CAP, PE MALUL UNUI LAC

Românul, în vârstă de 30 de ani și iubitul lui, transexualul peruvian Silvana,  au fost reținuți în luna martie,  în timp ce transexualul peruvian primea 4.500 de euro de la un camionagiu italian. Cei doi au fost condamnaţi în regim de urgenţă, după 7 luni, pentru şantaj şi extrocare, la câte cinci ani de închisoare cu executare. Cei doi îi fotografiau și filmau pe șoferii de camion care apelau la serviciile sexuale ale transexualului, în parcarea din oraşul Inverigo, în provincia Como, unde cei doi locuiau.

Cuplul îi șantaja apoi pe camionagii, amenințându-i că vor trimite filmările familiilor acestora, dacă nu le dau diferite sume de bani. Un camionagiu italian de 41 de ani, care le dăduse celor doi mii de euro, și-a dat seama că nu va scăpa de șantaj, el povestind totul familiei sale și apoi depunând plângere la poliție.  După ce camionagiul a făcut reclamație, polițiștii au realizat flagrantul, scrie Îl Giornale.

Sursa foto: adevarul