Iti cauti un job? Cel mai mare targ de cariere, in Bucuresti

Cel mai mare targ de cariera din Romania este deschis in acest weekend la Sala Palatului din Capitala. Intrarea este gratuita, dar se face pe baza CV-ului, pentru ca targul este dedicat doar angajatorilor si angajatilor de top.

Anul acesta, peste 100 de companii au pornit la vanatoare de “creiere”. Majoritatea joburilor sunt destinate specialistilor, in timp ce 25% sunt puse la dispozitie managerilor sau seniorilor, iar alte 25 % tinerelor sperante, care promit sa faca performanta in domeniile lor.

Prima editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2006 din dorinta de a oferi un instrument profesionist, organizat la standarde ridicate. Numarul participantilor a crescut an de an, la fel ca si cel al vizitatorilor, al caror numar s-a ridicat anul trecut la peste 15.000.

Din perspectiva companiilor, “Angajatori de TOP” este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii si este considerat un eveniment de referinta in Romania.

Principala caracteristica este calitatea companiilor participante – sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, FMCG, Consultanta, Financiar-Banking, BPO, Inginerie, Farma, Retail, Audit si Consultanta. Targul “Angajatori de top” va fi deschis si la Iasi, in perioada 8-9 noiembrie.

sursa foto: modista.ro