Îți este dor de forfota unei zile obișnuite de la birou? Acest site a fost creat special pentru tine

Dacă faci parte dintre cei care lucrează de acasă în această perioadă și se întâmplă să-ți fie dor de viața de la birou, avem vești bune: a fost creat site-ul care simulează cu o precizie destul de mare atmosferă de acolo.

Un proiect Kids Creative Agency,  imisstheoffice.eu îți oferă ocazia să auzi din nou zgomotul alb specific activităților desfășurate la birou. Conversații în surdină (majoritatea în franceză), “zumzetul” aparatului de aer condiționat, clămpănitul de taste, chiar și plescăitul cuiva – astfel de sunete sunt difuzate atunci când apeși butonul “Play” din colțul din stânga jos de pe home page.

imisstheoffice.eu este mai mult decât un generator de zgomot. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor și planul virtual al unui birou, care îți permite să activezi anumite sunete. De exemplu, dacă dai click pe dozatorul de apă, vei auzi sunetul produs atunci când încarci o cană cu apă. În mod similar, dacă dai click pe imprimantă, vei putea asculta zgomotul inconfundabil al aparatului nelipsit din birouri în plină acțiune.

Poate îți lipsește sunetul pe care colegii tăi îl fac când se așează pe scaun. Cei de la Kids Creative Agency s-au gândit și la asta și l-au inclus pe lista sunetelor de birou pentru nostalgici. Iar dacă ți-e dor de momentele de relaxare alături de colegi, te poți alina cu sunetele unui meci de ping-pong. “Închide ochii și imaginează-ți că ești la birou.”

Sursa foto: captura