Îți place serialul Suits? Știai că Patrick J. Adams are o sotie la fel de cunoscută ca el? Foto în articol

Patrick J. Adams, cunoscutul soț al lui Megan Markle din cel serialul ”Suits”, este însurat și în viață reală. Iar cea pe care a ales-o să îi fie alături pentru totdeauna este chiar Troian Bellisario, o altă actriță cunoscută în lumea serialelor.

Cei doi și-au unit destinele la finalul anului 2016, printr-o ceremonie deosebită, boho, care a avut loc în Santa Barbara. După ceremonie, cei doi miri au plecat în luna de miere cu rulota. Pe Troian ai văzut-o în „Pretty Little Liars”, unde juca în rolul lui Spencer, o tânără care alături de grupul său de prietene încerca să rezolve misterul dispariției unei adolescente.

Citește și: BRAD PITT ȘI LEONARDO DI CAPRIO REUNIȚI, ÎN PREMIERĂ, SUB COMANDA LUI TARANTINO. SCHIMBARE DE LOOK PENTRU CEI DOI

Patrick J. Adams a dat lovitura cu rolul din serialul “Suits”, unde a intrat în “pielea” unui avocat fără studii, care profesează fără drepturi legale, dar care rezolvă unele dintre cele mai grele cazuri. În ultimii ani a jucat în “Weather Girl”, “Rage”, “The Waterhole”, “6 Month Rule”, “The Come Up”, “Car Dogs”, “Room For Rent”.

Sursă traducere: digi-film.ro