ITI PLACE SEXUL ORAL? ALIMENTELE CARE INDULCESC GUSTUL „PASARICII”

Sexul oral e grozav, dar multe femei se tem ca vaginul lor are un gust ciudat, motiv pentru care ii refuza pe barbati. Adevarul este ca vaginul nu miroase urat decat in cazul in care igiena nu e tocmai in regula sau exista anumite infectii netratate. Daca respecti intocmai dusul zilnic, eviti produsele intime parfumate si mergi regulat la ginecolog, nu vei avea probleme cu mirosul vaginului.

Pe langa asta, tine cont ca si alimentatia joaca un rol important. Anumite alimente au darul de a-ti „indulci” gustul vaginului. Iata cateva dintre ele!

Alimente recomandate pentru imbunatatirea gustului vaginului

Iaurtul – este o sursa pretioasa de probiotice, bacterii bune care regleaza flora vaginala si previn aparitia candidozei.

Varza murata – la fel ca iaurtul, este un aliment bogat in probiotice si te fereste de infectiile vaginale care dau un miros respingator si gust neplacut vaginului.

Ananasul – chiar daca nu sunt dovezi stiintifice in sprijinul efectului ananasului asupra gustului vaginului, sunt persoane care spun ca acest fruct le-a schimbat in bine viata sexuala. La fel de eficiente ar putea fi fructele de padure si merisoarele.

Verziturile (exceptie fac broccoli si sparanghelul) –  in general, dieta vegetariana tine la distanta mirosurile corporale neplacute, inclusiv in zona intima. Si gustul vaginului se schimba. In bine!

Apa – da, stim, nu e un aliment, dar trebuia sa o includem in aceasta lista, pentru ca este cea mai importanta. Apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp, inclusiv cele de la nivelul vaginului. Asadar, bea cat mai multa apa daca vrei ca vaginul tau sa aiba un gust placut.

Menta – sa o mananci, sa fim bine intelese. Nu sa te dai cu ea prin zona intima! Bea ceai de menta cat mai des sau adauga frunze proaspete de menta in salata preferata. Nu doar vaginul tau va avea de castigat, ci si respiratia ta.

Mierea – cu moderatie, pentru ca zaharul, inclusiv cel natural din miere, ar putea favoriza dezvoltarea bacteriilor neprietenoase din vagin, care cauzeaza mirosul neplacut si, prin urmare, gustul respingator. Cateva lingurite cu miere pe zi ar trebui sa fie suficiente.

Sursa text: csid.ro