Iti vor face zile fripte! Cei mai GELOSI barbati in fuctie de zodie

Gelozia nu este deloc un lucru rau intr-o relatie. Ea poate fi chiar sarea si piperul intre doi parteneri de viata. Gelozia este prezenta acolo unde nu e loc de monotonie. Totusi, apar probleme foarte mari atunci cand acest sentiment devine cauza multor dispute si cand increderea dispare. Un barbat gelos este un barbat indragostit si posesiv, ceea ce atrage foarte multe femei.

5. Berbec

 Un loc in topul celor mai gelosi barbati trebuie sa il ocupe Berbecul. El nu va suporta sa isi vada partenera in compania altui barbat, mai ales daca acesta este un necunoscut. Nu are nimic impotriva ca femeia sa sa socializeze, dar ideal ar fi ca el sa ii cunoasca pe cei cu care aceasta interactioneaza. Nu se da in laturi de la a-si prezenta partenera in cercurile de prieteni, mai ales datorita faptului ca Berbecul stie cum sa se inconjoare de oameni de incredere.

CITESTE SI: Zodii care nu au simtul umorului

4. Leu

Leul nu este degeaba un… leu. Este seful in casa, dominant, posesiv si gelos. Femeia de langa el se simte protejata, caci Leul nu lasa pe nimeni sa ii invadeze teritoriul, nici pe al sau, nici pe al partenerei sale. Atat timp cat nu exagereaza cu exteriorizarea geloziei si atat timp cat nu se lasa dominat de acest sentiment, Leul va fi un iubit grijuliu si un barbat care inspira siguranta, iar partenera sa va avea doar motive de fericire alaturi de el.

3. Capricorn

Pe locul trei in topul celor mai gelosi barbati este Capricornul. El doreste sa stie unde este femeia lui, ce face si care sunt planurile ei. Dar, mai ales, el vrea sa stie cu cine are planuri partenera lui de viata. Daca femeia va sti cum sa ii satisfaca toate aceste curiozitati si nu isi va pierde rabdarea din pricina partenerului posesiv, relatia celor doi va merge ca pe roate. Capricornul, totusi, are anumite avantaje din cauza ca este atat de dominant: emana virilitate, ceea ce este cu siguranta un atu din perpectiva tuturor femeilor

2. Taur

Un barbat foarte gelos este barbatul nascut in zodia Taur. Obsedat de fidelitate, el va fi un adevarat detectiv. Are obiceiul de a-si controla frecvent femeia, de a-i verifica telefonul si mail-ul. Pentru ca o relatie cu un astfel de barbat sa mearga este nevoie ca alaturi de el sa fie o femeie foarte indragostita si dispusa sa sacrifice fiecare coltisor din viata sa privata.

CITESTE SI: Cea mai ”rece” zodie. Se indragosteste rar si foarte greu

1. Varsator

 Pe primul loc in topul celor mai gelosi barbati in functie de zodie se afla Varsatorul. El nu numai ca este gelos si posesiv, dar se si exteriorizeaza in public. Acestui barbat nu ii pasa de etichete sau alte lucruri de acest gen, el va spune mereu ce gandeste, indiferent de cata lume e prin preajma. Partenera sa trebuie sa fie o femeie atenta, care sa aiba grija cu cine interactioneaza pentru a nu-i da Varsatorului motive de cearta.

 Sursa:yve