Iubita lui Mick Jagger, gasita moarta in casa ! Vezi presupusele motive ale sinuciderii

Creatoarea de moda L’Wren Scott, iubita cantaretului Mick Jagger, starul formatiei Rolling Stones, a fost gasita moarta intr-un apartament din New York.

L’Wren Scott, cunoscuta creatoare de moda, in varsta de 47 de ani, a fost gasita moarta in apartamentul sau din New York, SUA. Iubita lui Mick Jagger, alaturi de care avea o relatie din 2001, s-ar fi sinucis, conform unui prim raport al politiei, ea fiind gasita spanzurata de o esarfa.
Conform primelor teorii despre sinuciderea iubitei lui Mick Jagger, prietenii cuplului au declarat pentru tabloidele din SUA ca exista doua presupuse variante ale hotararii care a impins-o spre suicid pe L’Wren Scott.

Citeste si: Fost fotomodel de succes gasit mort in locuinta sa

Cu pierderi de aproximativ 7 milioane de euro in 2013 din afacerea pe care o avea L’Wrenn Scott, aceasta avea datorii foarte mari si mandria de a nu depinde financiar de partenerul sau a facut-o sa incheie socotelile cu viata.

O a doua varianta inaintata de surse apropiate acesteia cu privire la motivul sinuciderii ar fi reprezentata de suferinta in dragoste. Se pare ca L’Wren Scott astepta sa fie ceruta in casatorie de Mick Jagger, iar cum acest lucru nu se intampla dupa atatia ani de relatie, ea a hotarat sa se sinucida pentru a nu avea parte de suferinta in continuare.

Sursa foto: adevarul.ro