Iulia Albu a implinit 32 ani. Vezi unde si cum s-a distrat de ziua sa. FOTO

Iulia Albu a implinit, duminica, 32 ani. Pentru a sarbatori cum se cuvine, roscata a „fugit” o saptamana la mare. Alaturi, i-au fost fiica sa, Mikaela si fostul sot, Mihai Albu.

Relatia dintre Iulia si Mihai Albu pare sa functioneze, din nou! Cei doi s-au refugiat la mare, unde, se pare, s-au simtit ca o adevarata familie. In urma cu o saptamana, petrecusera la munte… 

Iulia nu a dorit sa-si isi petreaca ziua de nastere singura. Asa ca, si-a luat fetita, pe Mikaela, cu ea. Surprinzator sau nu, alaturi i-a fost si fostul sot, Mihai. Cei trei s-au cazat la un complex de lux de pe litoral, acolo unde a dorit roscata sa se afle.

“Iulia si Mihai sunt fericiti. S-au impacat si se inteleg foarte bine. Mihai si-a dat seama ca nu a facut bine ca a divortat. Au fost la munte, la Busteni, s-au relaxat, au stat impreuna, iar in acest weekend au fost la mare. A fost si Mikaela cu ei. Iulia s-a rasfatat la piscina, la spa… Mihai i-a facut cadou o pereche de pantofi superbi, creati special pentru ea”, au declarat surse din anturajul Iuliei pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro, facebook.com