Iulia Albu da verdictul in cazul vestimentatiilor Andrei pe care le-a ales la botezul Evei Maria

Iulia Albu a gasit bilelele albe, dar si cateva negre in privinta vestimentatiilor pe care Andra le-a ales la botezul Evei Maria. Controversatul fashion editor considera ca artista este pe un drum ascendent vestimentar si apreciaza evolutiile ei din ultima perioada.

Cunoscuta ca un critic dur, Iulia Albu a avut cuvinte de lauda la adresa tinutelor abordate de Andra, duminica, la botezul fetitei sale. Vedeta a vazut insa si cateva greseli pe care le-a taxat in stilul ei.

CITESTE SI: Cum s-a imbracat Anda Adam la botezul fetitei Andrei. Vezi FOTO

“Nu este o greseala in sine si chiar este imbucurator faptul ca Andra a optat pentru o rochie cu maneci la biserica Sf.Fanurie. Ce deranjeaza un pic insa este materialul foarte subtire, care lasa la vedere lenjeria de corp. Imi place totusi ca si-a strans parul pe o parte, intr-o coafura eleganta, cu bucle, care ii contureaza frumos fata.

Revenind la tinuta de la biserica, este intotdeauna greu sa prevezi cum va fi vremea in aceasta perioada a anului, asa ca atunci cand esti sub lupa presei, trebuie sa ai si o varianta de rezerva. Cred ca ea ar fi trebuit sa opteze pentru o rochie dintr-un material mai gros. Fireste, daca ar fi fost o zi insorita, vestimentatia Andrei  ar fi fost una adecvata evenimentului sau macar decenta.  Din pacate, ploaia a distrus intreg efectul tinutei, care a parut total nepotrivita. Consider ca investitia cantaretei  in tinute nu a fost una substantiala, pantofii nefind in niciun caz la prima purtare, dar, per total, aspectul Andrei a fost unul decent. Cu siguranta, doamna Maruta se afla pe o traiectorie ascendenta a aparitiilor ei din ultima perioada”, a spus Iulia Albu.

CITESTE SI: Andra si Maruta, botez de 70.000 de euro pentru micuta Eva

Fashion editorul de la Kanal D a luat apoi la analizat si rochia aleasa de Andra pentru petrecere.“Tinuta de seara a fost una mult prea decoltata, dar a respectat expresia “de petrecere”.  Din punctul meu de vedere, as fi vrut ca Andra sa opteze pentru o rochie acoperita, sa aiba umerii si bratele imbracate, chiar daca ar fi pastrat lungimea pe care a ales-o. Un punct in minus este combinatia dintre negru si paiete verzi. Nu este cea mai potrivita, in cazurile unor astfel de vestimentatii negrul merge cu un albastru palid sau un roz”, a conchis Iulia.

Sursa:wowbiz