Iulia Cristiana Ionescu, fata care iubeste calugaria, de negasit

Iuliana Cristiana Ionescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul “Sfantul Sava”, a disparut, fara urma, de doua zile.  Parintii fetei au indicii cum ca Iuliana ar fi dorit sa se calugareasca la o manastire din judetul Neamt.  Politistii de sub Pietricica s-au apucat sa o caute pe copila, insa, pana acum, fara rezultat.

“Noi am transmis catre toate sectiile de politie din judetul Neamt semnalmentele fetei disparute. Lucratorii din operativ efectueaza verificari atat la lacasele de cult, cat si la unitati medicale sau alte medii in care ar putea fi localizata. Deocamdata nu avem informatii sau indicii ca s-ar afla pe raza judetului”, a declarat subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Iulia Cristiana Ionescu, eleva in clasa a IX-a la Colegiul “Sfantul Sava”, a disparut miercuri in drum spre scoala. Politistii sustin ca, in urma cu cateva zile, fata i-ar fi trimis un mail duhovnicului ei in care ii spunea ca il iubeste pe Iisus si ca dorinta ei este sa se calugareasca. Mai mult, mama fetei chiar ar fi gasit un bilet in camera copilei, scris de aceasta, in care scria ca vrea sa se calugareasca.

Citeste si: IULIA IONESCU, ipoteze avansate de politisti cu privire la disparitia elevei de la Sf. Sava

Miercuri, Cristina a fost insotita miercuri de mama sa pana la metrou, iar de acolo trebuia sa ajunga singura la scoala. Mama ei ii spusese sa-i dea un mesaj pe telefon atunci cand intra in scoala, insa nu i-a trimis niciun mesaj.

Imediat, femeia a alertat politia, iar de atunci eleva este cautata in toata tara. Ea a fost data in urmarire nationala. In baza acestor informatii, politistii au cautat-o pe Iulia la mai multe manastiri din apropierea Bucurestiului, dar si din judetul Neamt, insa fara niciun rezultat.

Oamenii legii cauta piste si incearca sa-si dea seama unde s-ar fi putut duce, avand in vedere ca este un copil care nu le-a creat niciodata probleme parintilor si nici nu are un anturaj dubios.

Cristiana a mai vrut sa plece o data de acasa, la varsta de 12 ani, insa a fost convinsa de preotul ei sa nu faca acest lucru, conform unor surse din Politie.