Iulia Cristina Ionescu, o eleva olimpica de la Colegiul Sf. Sava, a disparut fara urma. VIDEO

O eleva olimpica de la Colegiul Sf. Sava din Bucuresti a disparut fara urma de cateva zile, iar politistii cer ajutorul cetatenilor pentru gasirea fetei in varsta de 15 ani, care nu a mai ajuns de miercuri la scoala.

Tinara disparuta se numeste Iulia Cristina Ionescu, are 15 ani si este eleva la Colegiul Sf. Sava din Capitala. Parintii, colegii si profesorii sustin ca Iulia Ionescu nu a mai venit la cursuri de miercuri si, potrivit politistilor, ar fi disparut pe drumul spre colegiul aflat in centrul Capitalei.

De precizat ca eleva le trimitea parintilor cate un SMS de fiecare data cand ajungea la scoala, instiintandu-i astfel ca este bine. Iulia Ionescu este in clasa a IX-a, este olimpica si a intrat la liceu cu media 10.

Politistii au transmis un comunicat in care au prezentat semnalmentele fetei si au facut un apel la cetateni sa ajute la gasirea ei.

“Minora disparuta se numeste Ionescu Iulia Cristina, este in varsta de 15 ani si are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,67 m, greutate 50 kg, fata ovala, ten de culoare deschisa, ochi verzi, par saten inchis lung si drept, barbie rotunda. La data disparitiei era imbracata cu pantaloni negri, camasa alba, pulover mov, scurta neagra cu nasturi aurii si ghete negre”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

// ]]>