Iulia si Mihai Albu vor sa se recasatoreasca

Iulia si Mihai Albu nu pot sta pra mult unul departe de celalt. Desi, au divortat in martie, cei doi iau in calcul varianta unei noi casatorii!

Iulia (31 de ani) si Mihai Albu (51 de ani) au divortat in martie, s-au tachinat ulterior prin declaratii pe Facebook sau prin ziare, dar apoi au ajuns la concluzia ca sunt facuti unul pentru celalalt! Dupa ce vara aceasta au petrecut-o mai tot timpul impreuna, ba la munte, ba la mare, cei doi au hotarat ca tot mai bine le sta ca o familie si ca, de dragul micutei lor, Mikaela, ar vrea sa mai dea o sansa relatiei lor.

Escapada la mare si cele doua calatorii pe care le-au facut la munte, cea mai recenta avand loc chiar in weekendul trecut, alaturi de Mikaela, fetita lor, le-a reaprins focul pasiunii, asa ca cei doi au ganduri serioase vor sa se casatoreasca din nou!

Se pare ca Iulia si Mihai sunt tot mai hotarati sa-si oficilaizeze din nou relatia. De altfel, ea le-ar fi spus prietenilor ca nu are ce sa-i mai reproseze lui Mihai si ca este din nou fericita alaturi de el, noteaza libertatea.ro.

Sursa foto: libertatea.ro