IULIA TIMOSENKO ameninta: Ori ma alegeti presedinte, ori Ucraina va trai inca o revolutie!

IULIA TIMOSENKO, fostul premier al Ucrainei, se afla in plina campaniei electoral in vederea ALEGERILOR PREZIDENTIALE care vor avea loc in tara vecina in data de 25 mai.

Extrem de agresiva in discurs, TIMOSENKO a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul-port MIKOLAIV din sudul tarii, ca daca nu va castiga alegerile atunci UCRAINA va trai o noua REVOLUTIE, informeaza Courrier International, citat de cotidianul.ro.

Citeste si: ROMANIA va trimite observatori pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din Ucraina

 “Nu vreau sa fiu responsabila pentru esecul REVOLUTIEI. Or, daca tara alege un alt presedinte, si astazi nu am de fapt decat un singur concurent, cred ca va trebui sa trecem printr-un al treilea ciclu revolutionar, pentru ca nu vad nicio speranta de schimbare; ii cunosc pe oamenii aceia”, a spus TIMOSENKO, potrivit publicatiei locale Dzerkalo Tyjnia citat de Courrier International.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN este de acord cu ALEGERILE PREZIDENTIALE din Ucraina 

In ciuda acestor declaratii mai mult decat agresive, sursa citata noteaza ca oligarhul de origine moldoveana PETRO POROSENKO, contracandidatul la care facea referire IULIA TIMOSENKO, “ramane in topul preferintelor in cursa PREZIDENTIALA”, iar iesirea pe care a avut-o fostul premier nu ajuta deloc la detensionarea atmosferei in Ucraina, mai cu seama ca multi ucraineni, atat din Rada Suprema, cat si de pe strada, nu mai cred ca ALEGERILE PREZIDENTIALE ar putea avea loc in date de 25 mai.

Sursa foto: newscom.ua