Iulia Vantur a fost desfiintata de sora lui Salman Khan

Idila Iuliei Vantur cu Salman Khan parea desprinsa din filmele de dragoste cu happy-end. Cel putin pana in urma cu cateva zile, cand au aparut primele probleme in paradis. In ciuda faptului ca presa din India a anuntat drept iminenta nunta dintre prezentatoarea de televiziune din Romania si superstarul de la Bollywood, sora lui Khan este de alta parere.

Arpita Khan, sora mai mica a lui Salman Khan, nu este deloc incantata de posibilitatea de a deveni cumnata Iuliei Vantur si a declarat ca este convinsa de faptul ca fratele ei nu ii va oferi acesteia verigheta.

Citeste si: Scarlett Johansson, complet goala in filmul Under the Skin FOTO in articol 

Intr-un interviu recent, Salman Khan a spus ca se va casatori pana la sfarsitul acestui an, iar viitoarea lui sotia este de peste hotare. Atunci au aparut si primele speculatii, ca cea in cauza este chiar Iulia Vantur.

In ciuda tuturor zvonurilor care au invadat mass media din India in acest moment, sora lui Salman Khan a facut unele precizari pe o retea de socializare: “Fratele meu nu se va casatori. Este destul de matur ca sa decida ce va face in viata lui, iar ce vreau eu nu conteaza”.

Intrebata de jurnalistii indieni ce a vrut sa insinueze, Arpita ar fi spus ca: “Iulia se foloseste de numele fratelui meu ca sa fie in atentia presei”.

Sursa foto: can-can.ro