Iulia Vantur l-a pierdut pe Salman Khan! GALERIE FOTO

Iulia Vantur s-a intors in Romania pentru a-si continua cariera in televiziune, insa a ramas cu inima alaturi de  Salman Khan. Indianul a cam uitat, se pare, de frumoasa blonda.

Salman Khan nu pare sa ii duca dorul Iuliei Vantur. La mai putin de o luna dupa ce romanca s-a intors din India, actorul de la Bollywood pare sa fi pus deja ochii pe o frumusete locala.

Noua tinta a „tigrului”  Salman se numeste Nargis Fakhri, are 34 de ani si este nascuta in Statele Unite. Bruneta a facut senzatie pana acum cativa ani in lumea modelingului, dupa ce in 2003 a fost vedeta celebrului show „America’s Next Top Model”.

In 2011 si-a facut debutul in lumea cinematografiei, iar recent a participat la un casting pentru viitorul film care-l va avea pe Salman Khan cap de afis.

Presa indiana scrie ca Nargis Fakhri l-ar fi vrajit pe Salman, care ar fi insistat ca ea sa fie aleasa castigatoare a castingului. De aici pana la speculatiile ca intre cei doi se naste o idila nu a mai fost decat un pas, in ciuda faptului ca pana acum cei doi nu au fost vazuti impreuna.

Sursa foto: facebook.com