IULIAN BADESCU, fostul primar al Ploiestiului, ramane in AREST PREVENTIV

Magistratii Inaltei Curti de Casatie și Justitie (ICCJ) au decis ca IULIAN BADESCU, fostul primar al Ploiestiului sa ramana in AREST PREVENTIV, anuland decizia anterioara care il plasa in AREST la DOMICILIU. IULIAN BADESCU este trimis in judecata de aproape doua luni, insa acesta ramane in spatele gratiilor.

Judecatorii INSTANTEI SUPREME au admis, joi, contestatia procurorilor DNA la decizia initiala de plasare a lui IULAN BADESCU in AREST la DOMIICILIU. Și au decis sa-l mentina inca 30 de zile in AREST PREVENTIV.

CITESTE SI: Fostul primar al Ploiestiului, IULIAN BADESCU, in AREST la DOMICILIU 

IULIAN BADESCU este acuzat de ABUZ in SERVICIU in forma continuata, LUARE de MITA, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia detinuta in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

CITESTE SI: CERCETARI EXTINSE in dosarul fostului primar al Ploiestului IULIAN BADESCU

IULIAN BADESCU este acuzat in acest dosar si de comiterea unor fapte penale comise in mandatul de senator pe care l-a detinut in perioada 2008 — 2012. El a fost ARESTAT PREVENTIV la inceputul lunii martie, iar cateva zile mai tarziu acesta a demisionat din functia de PRIMAR al PLOIESTIULUI, dar si din toate functiile pe care le detinea in PSD, renuntand inclusiv la calitatea de membru al acestui partid.

Sursa foto: realitatea