IULIAN MATACHE a dezvaluit care sunt PRIORITATILE mandatului sau

Noul ministru al Transporturilor, IULIAN MATACHE, a declarat, vineri, la finalul ceremoniei de investire de la Palatul Cotroceni, ca printre PRIORITATILE mandatului sau se numara continuarea investitiilor incepute si cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene in domeniu.

“Prioritatile sunt continuarea investitiilor incepute, implementarea Master Planului, care a fost aprobat saptamana trecuta odata cu semnarea Programului Operational Infrastructura Mare. De asemenea, cresterea absorbtiei, pentru ca, din pacate, stim cu totii, situatia nu e foarte roz, absorbtia este destul de scazuta. In momentul asta, una dintre prioritatile importante ale ministerului este cresterea absorbtiei. De asemenea, reducerea arieratelor la companiile care au activitate”, a spus IULIAN MATACHE.

CITESTE SI: IULIAN MATACHE, noul ministru al Transporturilor, a depus juramantul la Cotroceni 

IULIAN MATACHE a precizat ca dupa depunerea juramantului de investitura a fost felicitat de presedintele KLAUS IOHANNIS.

Noul ministru al Transporturilor, IULIAN MATACHE, a depus vineri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura.

La ceremonie au participat vicepremierul Gabriel Oprea, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, consilieri prezidentiali si membri ai Cabinetului. Nu au fost prezenti la depunerea juramantului de investitura premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Sursa foto: jurnalul