IULIAN MATACHE, noul ministru al Transporturilor, a depus juramantul la Cotroceni

Noul ministru al Transporturilor, IULIAN MATACHE, a depus, vineri, la ora 9.00, JURAMANTUL de INVESTITURA in functia de ministru al Transporturilor, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui KLAUS IOHANNIS.

De la ceremonie au lipsit premierul VICTOR PONTA si presedintele Senatului CALIN POPESCU TARICEANU, in schimb au fost prezenti vicepremierul GABRIEL OPREA si presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA. Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat joi decretul de numire a lui IULIAN MATACHE in functia de ministru al Transporturilor.

CITESTE SI: IULIAN MATACHE este noul ministru al TRANSPORTURILOR 

Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, IULIAN MATACHE a fost a doua propunere a premierului Victor Ponta pentru acest portofoliu, dupa ce presedintele KLAUS IOHANNIS a respins numirea lui MIHAI FIFOR in aceasta functie, pe motiv ca nu are expertiza si experienTa manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor.

IULIAN MATACHE il inlocuieste pe IOAN RUS care a demisionat din functie dupa o serie de declaratii referitoare la romanii din strainatate.

Sursa foto: realitatea