IULIANA LUCIU se MARITA cu iubitul sau mai in varsta, penal si plin de bani!

Asistenta tv IULIANA LUCIU este hotarata sa se marite in viitorul apropiat cu iubitul sau mul mai in varsta, inculpat si plin de bani. Este vorba de patronul echipei FC Brasov, afaceristul IOAN NECULAIE.

Conform presei tabloide, IULIANA LUCIU si IOAN NECULAE au o relatie de aproape un an, timp in care omul de afaceri a rasfatat-o pe asistenta TV cu cadouri scumpe, precum o masina de lux si bijuterii de zeci de mii de euro, informeaza jurnalistii de la Cancan.

CITESTE SI: PORNHUB DEZVALUIE CE FILME PORNO CAUTA FEMEILE. CE LE EXCITA PE ROMANCE – FOTO

Arestat in luna februarie pentru evaziune fiscala si spalare de bani, IOAN NECULAIE a fost plasat mai apoi in arest la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri IOAN NECULAIE este atat de indragostit de IULIANA LUCIU, incat planuieste sa se casatoreasca: ”La o firma de bijuterii de lux au fost comandate un set de verighete, care au fost platite de catre IOAN NECULAIE. Bijuteriile au costat 8000 de euro si sunt superbe. Termenul de predare a acestora este de 10 aprilie. Oamenii “de casa” ai acestuia sustin ca IOAN NECULAIE se va casatori civil cu IULIANA LUCIU in viitorul apropiat”, a declarat o sursa, pentru publicatia amintita.

Sursa foto: ele