Iuliana nu l-a iertat pe Andrei si l-a atacat dur in timpul emisiunilor difuzate in direct

Exista dragoste si in afara Casei de la “Mireasa pentru fiul meu”. Acest lucru il demonstreaza cu prisosinta Corina si Traian, cei doi traind o frumoasa poveste de iubire dupa ce au fost eliminati din emisiunea moderata de Mirela Boureanu Vaida.

Nu cu mult timp in urma, se zvonea ca Traian s-a despartit de Corina insa realitatea a demonstrat ca aceastea erau niste zvonuri false lansate probabil de anti-fanii unuia dintre cele mai spectaculoase cupluri ale acestui sezon.

Corina a tinut sa intre in direct, in timpul ultimei gale saptamanale, marturisind ca traieste in Spania alaturi de Traian si bineinteles de mama acestuia Iuliana. Mai mult decat atat, ea a dorit sa sustina mai multe afirmatii facute de mama lui Traian cu referire la cuplul Andrei-Cristina, semn ca intre fostii colegi de emisiune au ramas sentimente puternice de antipatie.

Mama lui Traian, Iuliana, a intervenit in emisiunea de sambata de la “Mireasa pentru fiul meu” pentru a face dezvaluiri referitoare la viata lui Andrei. Aceasta sustine ca Andrei a fost internat la spital, fiind nebun, iar tatal lui are grave probleme cu alcoolul si nu lucreaza. Pe langa asta, atat Iuliana cat si Corina au acuzat-o pe Cristina, iubita lui Andrei, ca ar fi primit biletele din partea fanilor si acum nu mai vrea sa recunoasca.

Mireasa pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din Romania difuzat pe Antena 1. Este prezentata de Mirela Boureanu-Vaida.

Concurentii sunt impartiti in: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) si Baieti (miri/gineri). Ei sunt repartizati in doua case: Casa Baietilor (unde stau baietii), iar Casa Mamelor si a Fetelor (unde stau mamele si fetele). Acestia sunt supraveghiati 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasa pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteti urmari emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 si de la 14:00-16:00, iar sambata de la 14:00-16:00 si de la 17:00-19:00.