IUSTIN COVEI, CONDAMNAT DEFINITIV la sase ani de INCHISOARE

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, marti, sa-l CONDAMNE DEFINITIV la sase ani de INCHISOARE cu executare pe IUSTIN COVEI, fiul judecatorului Marin Covei, pentru infractiuni cu carduri de credit.

In acelasi dosar, alti 14 inculpati au primit pedepse cu executare, iar alti trei, cu suspendare. Astfel, Mihaila Jean-Marin si Halanei Petrel au fost condamnati la sase ani si sase luni de INCHISOARE, Dumitriu Sergiu Nicusor, la sase ani de INCHISOARE, Barca Dan-Mihail, Rada Tudor, Vatamanita Eman, Dumitrescu Dragos, Abagiu Adrian au primit cate cinci ani cu executare, Buruiana Sorin-Costel – patru ani cu executare, Nicolae Dirivan Florin, Sosa Alin Andrei, Tuta Ionut Laurentiu si Tastea Mihai Adrian – cate trei ani cu executare si Calin Ionel – doi ani cu executare.

Citeste si: Iustin Covei, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru clonare de carduri

Danca Marius Francisc, Sandu Andrei si Tranca Ionel Marius au primit cate doi ani de INCHISOARE cu suspendare.

Poreclit “Pralea” in grupurile sale de prieteni, IUSTIN COVEI este fiul judecatorului Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova, si nepotul procurorului Stelea Covei. Pozitia sa sociala nu l-a impiedicat deloc sa stea departe de necazuri, astfel ca a avut numeroase probleme cu legea.

Citeste si: Imagini cu falsificatorul de carduri Iustin Covei in timp ce extragea bani fraudulos

Inca din adolescenta, palmaresul lui IUSTIN COVEI este impresionant. In 2002, el a spart parbrizul unui autoturism, pentru ca soferul “s-a uitat urat la el”, in 2004 a provocat un scandal intr-un bar, iar la sectia de politie a agresat un subofiter. Fiul magistratului a provocat mai multe accidente rutiere, intr-una din situatii a ranit grav trei persoane, conducand fara permis, a batut mai multi craioveni in baruri, iar in 2005 a dezbracat un adolescent doar pentru a-l fotografia. Tot in acel an a reusit sa-si ia pemisul de conducere si a sarbatorit distrugand intr-un accident masina primita de la parinti. Un an mai tarziu a fost acuzat ca a injunghiat o adolescenta, la o petrecere, dar fata si-a retras plangerea.

Sursa foto: ally.ro