Iustin Paraschiv, cel mai tanar milionar din Romania, a fugit din tara dupa scandalul carnii de pui

Iustin Paraschiv, cel mai tanar milionar din Romania, ar fi fugit din tara dupa scandalul carnii de pui infestata cu salmonela si ar fi ajuns deja in Bolovia, potrivit jurnalistilor de la RTV.

Paraschiv este cel mai tanar milionar din Romania, fiind cunoscut si ca primul iubit al Andreei Antonescu. Presedintele al Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania, prahoveanul Iustin Paraschiv controleaza, la 31 de ani, un grup de firme a caror cifra de afaceri consolidata depaseste 120 de milioane de euro (Carmistin, Avicarvil, Ladrisi Grup, Pajo Holding etc).

Scandalul a izbucnit in urma referatului procurorilor DNA referitor la evaziunea fiscala de circa 70 de milioane de euro cu produse din carne.

Peste 13 tone de carne de pasare au fost retrase de la comercializare in Capitala si in Brasov, cu ocazia verificarilor vizand lantul de supermarket-uri Selgros, pana in prezent nefiind depistate loturi infestate cu salmonella periculoasa pentru om, a anuntat Vladimir Manastireanu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Animalelor (ANSVSA).

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Manastireanu, a precizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in urma informatiilor privind livrarea de carne de pui alterata de catre Avicola Calarasi, la “un lant de supermarket-uri”, destinatar fiind Selgros, conform informatilor anchetatorilor din dosarul evaziunii de circa 70 de milioane de euro.

Foto: Evenimentul Zilei