Ivan: Monica Macovei aplica metoda Anastase la numararea ordonantelor de urgenta

catalin-ivan-monica-macovei

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, o acuza pe democrat-liberala Monica Macovei ca “aplica metoda Anastase” la numararea ordonantelor de urgenta emise de Guvernul USL si o sfatuieste ca, inainte de a face declaratii publice, sa verifice informatiile, altfel “risca sa se faca de rusine”.

“In afara de cativa acoliti din PDL, nu cred ca mai exista vreo persoana in aceasta tara care sa se lase pacalita de minciunile proferate de europarlamentarul Monica Macovei, cu atat mai mult cu cat aceasta foloseste fara nicio sfiala metoda Anastase la numararea ordonantelor de urgenta”, scrie Ivan, intr-un comunicat transmis Mondo News.

Totodata, purtatorul de cuvant al PSD precizeaza ca numarul de ordonante emise de Guvernul USL este mai mic decat cel emis de Guvernul Boc, care a ramas “Cabinetul de trista amintire campion al guvernarii prin ordonante”.

“Daca ar fi aruncat o privire mai atenta asupra Repertoriului legislativ, care este accesibil oricarui cetatean de buna-credinta, ar fi observat ca numarul corect de OUG emise de Guvernul USL este mai mic decat cele emise de Guvernul Boc. Prin urmare, Monica Macovei poate ramane linistita, intrucat tot Cabinetul de trista amintire Boc ramane campionul guvernarii prin ordonante. Si, daca tot suntem la acest capitol, ii reamintesc doamnei Macovei ca Emil Boc este campion si la asumari de raspundere pe diverse legi. Oricate minciuni ar mai lansa cei din PDL acum, nu vor putea sterge niciodata faima Guvernului Boc in ceea ce priveste sfidarea Parlamentului”, mai sustine Catalin Ivan.

Foto: RTV